Asukastiedote 12.4.2021

Pihan kevättouhuja ☉🌱🌦

Kalkkia ja Puutarhan Kevät -lannoitetta löytyy taas varastolta, levittäkää omille pihoillenne:

1️⃣ Maaperä on tontillamme melko hapanta ja kaipaa kalkkia. Kalkki levitetään 2-4 viikkoa ennen lannoittamista, jotta se ehtii imeytyä. 

https://www.k-rauta.fi/tuote/kalkki-kekkila-rakeinen-20kg/6433000610421

2️⃣ Puutarhan Kevät -lannoite pensaille (ja pihoille):https://www.k-rauta.fi/tuote/puutarhan-kevat-greencare-10kg/6417610051119

Asukastiedotteet 3.6.2020

ASUNTOJEN  VÄLIAITOJEN  OMATOIMIMAALAUS

 

Yhtiökokouksessa 02.06 päätettiin, että halukkaat osakkaat voivat maalata etu-ja takapihalla olevat huoneistojen väliaidat omatoimisesti (taloyhtiön aidat).

Tätä varten on hankittu pyörävarastoon astia Valtti Color puunsuoja-ainetta (väri Kettu 5056), sekä siveltimiä. Lisäksi siellä on pari tyhjää pienempää astiaa, joihin voit kyllästettä astiasta tarvittaessa kaataa, jos et jaksa raahata täyttä isoa astiaa kohteeseen. Muista sekoittaa astia hyvin ennen kaatamista ja sulje se kunnolla.  Ainetta ei tarvitse ohentaa, tärpätti on siveltimien pesua varten.

Omien aitarakennelmien käsittelyä varten voit hankkia vastaavaa kyllästettä tarpeen mukaan (väri Kettu 5056).

 

Ennen maalaustyön suorittamista, harjaa irtonainen pöly ja roskat pois. Tarvittaessa käytä teräsharjaa.

Tarkempi käyttöohje astian kyljessä!

 

Hyvää maalaussäätä toivottaa

Hallitus

 

PUUTARHAJÄTTEIDEN KAATOPAIKKA ROOPENPUISTOSSA ON POISTETTU

Kiinteistönhuolto on käynyt siistimässä entisen puutarhajätteiden sijoituspaikan taloyhtiömme alueella Roopenpuistossa. Sinne ei saa enää viedä puutarhajätettä. Pienet määrät voi viedä sekajäteastioihin. Isommat lastit tulee toimittaa itse kiertokapulalle.  Tarvittaessa hankimme siirtolavan jätteille talkoiden yhteydessä.

Terveisin,

Hallitus