Asukastiedote 29.3.2020

ILMANVAIHTOKONEEN SUODATINTEN VAIHTO SIIRTYY

Vallitsevassa koronavirustilanteessa haluamme taloyhtiön osalta välttää ylimääräisiä kontakteja. Huoltoyhtiö Laukkasen kanssa on sovittu asuntokohtaisten ilmanvaihtokoneiden suodatinten vaihtoajan siirtämisestä. Normaali aikataulun mukainen vaihtoaika olisi huhtikuussa. Uutta ajankohtaa ei ole vielä sovittu.

Suodattimien vaihto ja koneen kesäasentoon siirtäminen on mahdollista tehdä myös asukkaan toimesta. Ohjeet vaihtoon löytyvät asuntokohtaisesta YIT kodinkansiosta. Mikäli haluat hoitaa työn itse, ilmoita hallitukselle tai puheenjohtajalle.

Muita asioita:

Haluamme muistuttaa, että takametsän kuoppaan ei saa viedä puutarhajätettä. Kuoppa piti tyhjentää nyt keväällä, mutta koronan vuoksi tämäkin siirtyy. Pienet määrät puutarhajätettä voi viedä pussissa sekäjätteeseen, mutta suuremmat jätemäärät, joita syntyy esim. aitojen harvennuksesta, tulee toimittaa itse Kiertokapulalle.

Nyt kun kaikki ovat enemmän kotosalla, syntyy jätettäkin enemmän. Muistattehan kierrättää kodin jätteet, jotta roskikset eivät suotta pursua.

Meidät tavoitat sähköpostilla: hallitus(at)aatunpiha.net

Aurinkoisia kevätpäiviä!

Terveisin Hallitus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: